Tegelzetten
U kunt bij ons terecht voor al u tegelwerk, badkamers, toiletten, keukens, vloeren etc.

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor de installatie van badkamers en toiletten of het nu gaat om badkamer renovatie of om de installatie van een compleet nieuwe badkamer wij verzorgen de complete installatie van u badkamer of toilet van a tot z. Leidingwerk, elektra, tegelwerk, plaatsen sanitair alles onder 1 dak zodat er maar 1 of hooguit 2 badkamer installateurs bij u over de vloer komen en niet voor elke klus iemand anders, zo houdt u het beste overzicht over de verbouwing van u badkamer.

Wij bekleden vloeren en wanden van badkamers, toiletten, keukens of andere plekken. Meestal doen we dit met keramische tegels. Maar soms ook met tegels van natuursteen en glas. Waar we ook bezig zijn, we richten ons altijd goed op de eigen werkplek in. We controleren het materiaal en het gereedschap. En voordat we beginnen, bekijken we de ondergrond goed. Want we willen niet dat de tegels loskomen! De ene keer betegelen we alleen een wand, dan weer een vloer. En soms doen we het allebei. We lijmen de tegels en zetten of leggen ze in de specie. Daarna zorgen we ervoor dat het tegelwerk netjes wordt afgewerkt.

Tegelzetter Rotterdam
Tegelzetter Rotterdam is uw tegelzetter voor Rotterdam en omgeving. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.